Sefoplus ofp

Hoe kan u ons bereiken ?

WEGBESCHRIJVING PER AUTO

 

Vanuit het noorden:

Verlaat de RO (grote ring rond Brussel) via afrit 3 "Woluwe". Langs verschillende verkeerslichten volgt u de grote baan over een afstand van ongeveer 5 km (= afstand tot SEFOCAM). Na het kruispunt met de Leuvensesteenweg (aan de 2e verkeerslichten) zit u op het Woluwedal.
Wie vanuit Leuven komt, verlaat de E40 Leuven-Brussel via afrit 20 "Evere". U rijdt rechts en aan de volgende verkeerslichten opnieuw rechts. Daar bent u al op het Woluwedal.
Het Woluwedal loopt ter hoogte van het "Woluwe Shopping Center" (rechterkant) door een tunnel. Aan het kruispunt (verkeerslichten) na de tunnel volgt u de kleinere weg die rechts evenwijdig met de hoofdbaan loopt. (U mag niet rechts inslaan). Na ongeveer 20 meter is er rechts een zijstraat (Tiendenschuurdreef). Op de hoek staat het Huis van de Automobiel. U kan de straat inrijden en even verder links ziet u de ingang van de ondergrondse parking.

  

 

Vanuit het zuiden:

Wie vanuit Namen (E411) of Waterloo komt, neemt best de RO (grote ring rond Brussel) en verlaat die via afrit "Tervuren". U rijdt links aan de tweede verkeerslichten. Daar bent u op de Tervurenlaan. Volg deze laan en hou rechts. Ongeveer 200 meter na het verkeerslicht, ter hoogte van de vijvers, rijdt u rechts. Daar bent u op het Woluwedal. Aan de tweede verkeerslichten (ter hoogte van de winkel "Rob") slaat u links af, daarna rechts en opnieuw rechts. Om de hoek is de ingang van de ondergrondse parking.

 

 

WEGBESCHRIJVING PER OPENBAAR VERVOER

 

Onze kantoren zijn ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer:
• Metro : lijn 1b Bizet - Stokkel, station Tomberg of station Roodebeek. 
• Bus 42 : viaduct E 40 - Wiener, halte Woluwe. 
• Bus 28 : Schuman - Konkel, halte Tomberg (metrostation).

 

ADRES KANTOOR
Woluwedal 46 - 1200 BRUSSEL

ADRES PARKING
Tiendenschuurdreef - 1200 BRUSSEL


 


Grotere kaart weergeven